Registrering av foretak

Spesialtilbud!

Gratis firmaåpning!

Vi vil hjelpe deg med å opprette et selskap i Norge

Enkeltmansforetak, AS, DA, ANS, KS, NUF / UAB


Vi er glade for å gi deg råd om valg av den mest egnede eierskapsformen for bedriften i samsvar med spesifikasjonene for den planlagte virksomheten, omsetningen og typen tjeneste. Vi vil forberede deg all nødvendig dokumentasjon og hjelpe deg med å registrere ditt nye selskap.


Tilbud for nye kunder i selskaper

Er du et nytt, nyetablert firma og trenger hjelp med bokføring? Gjennomfører du aktiviteter ikke det første året, og er lei av å føre journal selv? Er du misfornøyd med regnskapsførerens arbeid, siden han ikke følger endringene i lovgivningen eller er spesialiseringen hans for smal? Vil du endre selskapets regnskap? Det er veldig enkelt å gjøre! Vil du få kvalitet til en overkommelig pris?

Hvis du svarte på minst ett av spørsmålene JA, er det på tide å kontakte oss!


Fyll ut følgende skjema:

Fylle ut skjemaet.
 
Personen som fyller ut spørreskjemaet er ansvarlig for riktigheten av dataene som er angitt i spørreskjemaet. Ved falske data kan det påløpte refunderbare beløpet variere. For å gjøre justeringer i erklæringen i forbindelse med indikasjon av uriktige data, belastes et tilleggsgebyr. BHR Finans & Regnskap AS forplikter seg ikke til å verifisere ektheten av de innsendte dataene og kan rettferdiggjøre dette med juridisk bindende dokumenter. Entreprenøren er ikke ansvarlig for skattemyndighetens handlinger og beslutninger. Hvis skattetjenesten avviser søknaden din om refusjon av skatt, blir ikke det betalte beløpet for tjenesten refunderes. Skattetilsynet har rett til å kreve dokumentarisk begrunnelse av de innsendte dataene eller kreve fremleggelse av tilleggsdokumenter. BHR Finans & Regnskap AS administrerer ytterligere dokumenter på forespørsel mot et pristillegg.
Med ovennevnte regler er jeg enig
Made on
Tilda